RÓLUNK MONDTÁK

Rólunk mondták

"Nagyon meg vagyok elégedve a Szibéria-Trans szolgáltatásaival. Gyorsan, pontosan végzik a szállítást, akár az EU-ba szállítunk, akár Kelet-Európába. Minden áru időben és sérülésmentesen célba ér. Igazi profik."



"Már több szállítmányozó céggel is dolgoztattunk, de eddig mind közül a Szibéria-Transszal vagyok a legelégedettebb. Az ügyintézés gyors és udvarias, a személyzet valóban tapasztalt és a géppark is modern."



"Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szibéria-Transot. Már több alaklommal vettük igénybe az Expressz fuvarozás szolgáltatásukat és valóban mindig könnyen nyomon követhető volt, hogy hol tart a szállítás és az időpontokat is tudták tartani. Ez nagyon megkönnyítette a munkánkat."



"Nagyon pozitívak a tapasztalataink a Szibéria-Transról. A gyors és profi ügyintézésnek hála nagyon gördülékenyen mentek a szállítások, az eddigi megrendelések során mindig remekül együtt tudtunk működni. Amit vállaltak azt percre pontosan teljesítették is."



"Ha jellemeznem kéne a Szibéria-Transot a gyorsaságot és a megbízhatóságot emelném ki elsősorban, illetve azt, hogy ezt versenyképes áron tudják nyújtani. Szolgáltatásaik valóban minden igényt kielégítenek."

Cégünk vezetőjével készült riport az Origó közlésében

 Cikk olvasása

Munkatársaink Fábry Sándor által vezetett Cadillac drive televiziós sorozatához is hasznos tanácsokat adtak.

 Cikk olvasása

Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Nyomtatási nézet