Vasúti fuvarozás szállítás fuvarozás

Vasúti fuvarozás

Amikor nagy mennyiségű árunak nagy egységekben kell a feladótól a megrendelőig eljutnia, akkor jöhet számításba a költséghatékony vasúti szállítás, mint az egyik szállítási lehetőség a maga számos előnyével. Azonkívul, hogy környezetkímélő, számos egyéb előnyével kínál (csökkentett várakozási költségek, optimális be- és kirakodás) a vasúti fuvarozás olyan többlet hasznokat, melyek a beszerzési és értékesítési logisztikában egy kereskedelmi kapcsolat sikeréről dönthetnek. Olyan tömegáruk esetében a szállítási költségek képezik az összköltségnek egy igen jelentős részét. Egy olyan integrált összkoncepcióról beszélhetünk, amely különböző tényezőket szem előtt tartva (pl. a vasúti szerelvény mint mozgó raktár) hoz eredményt és mutat perspektívát.

A Szibéria-Trans specialistái nem csak az utakat, útvonalakat és díjakat ismerik, hanem azt is tudják, hogyan lehet ezeket az előnyöket megfelelően kihasználni. Bérelt vagonjaink révén még több rétű szolgáltatást tudunk ügyfeleinknek nyújtani az átlagosnál.

Ritkán kezdődik egy szállítás egy berakodó pályaudvaron és szintén ritkán végződik a vasútvonal végén. Ilyen esetekben ötletekre és megoldásokra van szükség ahhoz, hogy az árut elhozzuk a feladótól, átrakjuk és kiszállítsuk a címzetthez. Így egészíti ki egymást a közút és a vasút.

Különösen az ilyen helyzetekben és körülmények között kínál az Önök számára segítséget a szállítmányozási szakemberek tapasztalata és szaktudása. Az e területen dolgozó szakemberek a cégünknél már nem egyszer érdekes és szokatlan megoldásokkal hozzájárultak ahhoz, hogy a beszerzési és értékesítési logisztikát éppen a tömegáruk esetében optimalizálják.

Ügyfeleink részére 9 km hosszú széles nyomtávú vasúti sínpárt tartunk fenn, több rámpával, így az ukrajna felöl érkező vasúti szerelvények fogadása sem jelent gondot. Az átrakodást több daruval és targoncával szakképzett munkatársaink számára nem jelet gondot.

 Tekintse meg aktuális fuvar ajánlatunkat

 Jelentkezzen cégünkhöz

Vasúti szerelvények, széles nyomtávu, keskeny nyomtávu, vasúti átrakodások, vasúti logisztika
Vasúti szerelvények listája, leírása

 K fősorozatú kocsik ami 20, 30 és lábas konténer szállításra is alkalmas.

 R fősorozatú kocsik kombinált forgalomra tervezve.

 T fősorozatú kocsik, nyitható tetejűek G fősorozatú kocsik, fedett normál építésűek

 H fősorozatú kocsik különleges fedett kocsik

 E fősorozatú kocsik magas oldalfalúak

 F fősorozatú kocsik magas speciális oldalfalakkal és két önürítõvel felszereltek

Iratkozzon fel hírlevelünkre! | Nyomtatási nézet